Ancient Herstory

Lang geleden was er een tijd waarin vrouwen centraal stonden in de samenleving,
een tijd waarin hiërarchie en onderdrukking nog niet bestonden,
een tijd waarin het goddelijke als vrouwelijk werd ervaren,
en het levengevende als heilig werd beschouwd.


Een cyclische tijd waar leven, dood en wedergeboorte centraal staan.

Het Ancient Herstory online Programma

Wat kun je verwachten?
Elke maand is er een online masterclass gerelateerd aan Ancient Herstory (13 masterclasses in een jaar). Een masterclass wordt gegeven door mijzelf of iemand die ik uitnodig om te komen spreken. Als deelnemer aan het programma kun je deze online masterclass live bijwonen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Een masterclass duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur met een uitloop voor vragen. De opnames van de masterclasses worden in de online leeromgeving geplaatst (inclusief aanvullingen) zodat er een prachtige kennis database ontstaat. Zolang je deelneemt aan het Ancient Herstory Programma heb je toegang tot deze database.

Ancient Herstory is gestart op de ochtend van de Moedernacht (24 december 2018). In deze nacht geeft de Donkere Aardemoeder geboorte aan haar Lichtkind. Het nieuwe licht (Zon) wordt geboren en de levenskracht wendt zich van binnen naar buiten. Vanuit een cyclisch bewustzijn is het licht wedergeboren en maakt het oude plaats voor het nieuwe. In 2019 hebben we het jaarwiel (levenswiel, zonnewiel) gevolgd, aangevuld met interessante onderwerpen zoals Kreta, Egypte en nog veel meer. Meer informatie over de onderwerpen die geweest zijn en nog komen, kun je hieronder via de knoppen van de verschillende jaren krijgen.

Wat kost het Ancient Herstory Programma?
Het instaptarief is € 444,44 (of als je in termijnen wilt betalen 12 x  € 44,44) voor een jaar toegang tot de Ancient Herstory database + het live bijwonen van 12 nieuwe masterclasses. Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging en je inloggegevens voor de online leeromgeving. Je hebt direct toegang tot alle masterclasses die vanaf 2018 in de kennis database staan en krijgt automatisch van het Team een uitnodiging voor de live masterclasses die er gaan plaatsvinden.

Je stapt altijd voor minimaal een jaar in het Ancient Herstory Programma en kunt niet tussentijds stoppen, ook niet als je in termijnen betaalt. Na een jaar krijg je van ons bericht met een verlengingsaanbod. Je bepaalt dus ieder jaar zelf of je wel of niet verlengt. Echter, als je besluit om niet te verlengen en later opnieuw wilt instappen, betaal je de dan geldende prijs.

Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar het Team: teamkarinhaanappel@gmail.com

Ik kijk ernaar uit om samen met jou in de wereld van Ancient Herstory te stappen!

Karin X

begonnen als jaarprogramma en uitgegroeid tot een continue programma

om te zien welke onderwerpen al besproken zijn en wat er op het programma staat, kun je hieronder een keuze maken.

Enkele reacties van deelnemers aan het Ancient Herstory Programma

De maandelijkse lezingen van Ancient Herstory bieden zoveel meer dan alleen geschiedenis. Het is een reis naar mijn oorsprong. Een reis waarin heel wat duidelijk wordt, verschillende dingen rechtgezet  en in breder perspectief geplaatst worden. 
Het enthousiasme en de betrokkenheid van Karin is aanstekelijk. Ze weet me telkens opnieuw te raken en mijn honger naar meer aan te wakkeren. Haar manier om haar (zeer brede en diepe) kennis over te brengen is er één uit de duizenden. Ze doet dit op een zeer duidelijke, inzichtelijke én eenvoudige manier. 
Het is veruit de meest boeiende reeks (en ik volgde er heel wat) die ik mezelf zal blijven cadeau doen!
Chantal

geweldig interessant om al deze kennis op te snuiven! Karin vertelt zo gepassioneerd over Ancient Herstory – ze ademt het gewoon uit. Zij is Herstory. Ik word er heel blij van en voel me veel krachtiger als vrouw nu ik deze kant van de geschiedenis leer kennen.

Astrid

een genot om te kijken & luisteren. Karins enthousiasme is onnavolgbaar! De kennis van het vrouwelijke in al haar aspecten is zo belangrijk en dit is een geweldige manier om deze kennis op te doen. Live tijdens de masterclass, maar zeker ook opnieuw kijken in de online leeromgeving. Iedere keer zie en hoor ik weer nieuwe dingen.

Sabine

Karin is heel inspirerend en haar verhalen zijn zo belangrijk, zo essentieel. Herstory i.p.v. His Story om te komen tot The Story – Our Story. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten dan dat wat ons standaard wordt aangereikt en niet alleen onvolledig maar ook vaak uit context wordt verteld. Karin plaatst het verleden in de juiste context. Beide woorden staan symbool voor Karin: Herstory & Context.

Jennifer

Wat geniet ik iedere keer opnieuw van de Ancient Herstory masterclasses, zowel de live uitzendingen waar Karin gepassioneerd de diepte in gaat en ons meeneemt in haar baanbrekende onderzoek, als ook het terugkijken van de opnames in de database van de online leeromgeving. Ik kan dit programma iedereen van harte aanbevelen, zowel voor mannen als vrouwen essentieel om kennis van te nemen.

Maarten

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.